O nas

Podjetje Detel Plus d.o.o. je majhno proizvodno in storitveno podjetje, ki ima večletno tradicijo na področju mehanske obdelave kovin, delno tudi plastike s CNC struženjem in rezkanjem v večjih in manjših serijah.

Obdeluje večino materialov, ki se uporabljajo v kovinski industriji. Izdelki so zahtevnih obdelav, dosegajo visoke hitrosti vrtenja, mikronske tolerance in moderne tehnologije. Vgrajeni so v naprave partnerjev, ki so v specializiranih tržnih segmentih vodilni na svetovnem trgu.

Zadovoljstvo kupcev podjetje dosega z visoko kvaliteto izdelkov, ki jo doseže z natančno in zahtevno obdelavo. Po kupčevih specifikacijah smo sposobni narediti izdelke tudi v zelo kompleksni obliki in za specifične namene, k čimer pripomore znanje in strokovnost zaposlenih. Z dobro komunikacijo z naročnikom in strokovnim nasvetom pripomoremo k optimizaciji in zmožnosti izdelave.

Uspešnost podjetja gradimo z izdelavo zahtevnih izdelkov in kvalitete storitev na slovenskem in svetovnem trgu!

Prednosti

Kvalitetna in natančna izdelava delov

Že v samem začetku smo izbrali zahtevnost – majhni, precizni izdelki, visoke hitrosti vrtenja, mikronske tolerance, moderne tehnologije, zmogljiva orodja. In ob prehodu na nekaj večje dimenzije smo ohranili navade in merila iz mikrosveta.

Zanesljivost

Naši izdelki se vgrajeni v naprave partnerjev, ki so v specializiranih tržnih segmentih vodilni na svetovnem trgu.

Partnerski odnos

Spoznali smo, da proizvodnja delov in sklopov po naročilu, ni nujno enosmeren proces. V sami tehnologiji izdelave, konstrukcijskih prilagoditvah, izbiri materiala, obdelavi in zaščiti površin, so vedno priložnosti za izboljšan in cenejši izdelek. Naše razvojne, konstrukcijske in tehnološke izkušnje, radi delimo z vami, če le želite.

Dolgoročno sodelovanje

Z našimi partnerji nas vežejo leta sodelovanja. Skupen razvoj, skrb za izdelek tudi po zaključeni prodaji, razumno reševanje reklamacij in prilagodljivi finančni dogovori, so naši temeljni gradniki poslovanja.

Zgodovina podjetja

Podjetje izhaja iz starega družinskega podjetja z začetki v letu 1984, ko je bilo ustanovljeno podjetje Detel, Milan Podlipec s.p. z namenom razvoja in proizvodnje dentalnih inštrumentov in naprav, za katera je podjetje prejelo številna domača in mednarodna priznanja in nagrade za inovacije. Podjetje je pričelo z izdelavo visoko preciznih majhnih delov na CNC strojih.

Leta 1998 je podjetje razširilo dejavnost na razvoj in izdelavo motorskih vreten, predležij, stročnic in pnevmatskih vpenjalnih naprav v okviru podjetja PMV d.o.o., ki je specializirano podjetje za laserske storitve.

Od leta 2009 je podjetje Detel Plus d.o.o. proizvodno in storitveno podjetje, ki nadaljuje tradicijo obdelave večine vrst kovin s struženjem in rezkanjem po naročilu na CNC strojih (MoriSeiki, REALMECA, HAAS, EMCO).

Vizija podjetja

Dolgoročni cilj podjetja DETEL PLUS d.o.o. je sposobnost prilagajanja svetovnemu povpraševanju po mehanski obdelavi kovin in količinam povpraševanja. Podjetje želi nenehno izboljševati kvaliteto in natančnost, zanesljivost in urejenost ter ostati sodoben poslovni partner podjetjem v Sloveniji in tujini.